Loading

Pilotit:

Ville


Nimi: Ville Ruokonen
Ikä: 32
Oikea ammatti: Palomies
Perhe: vaimo ja kaksi lasta


Itseensä piirrellyt pipopää.
Varjoliitimen ohella liikkuu myös laskuvarjolla, laskettelusuksilla tai alamäkifillarilla kiipeilytavarat repussa ja myös autolla, jonka kyydissä edellä mainitut romppeet ja tarvittaessa perhe saadaan kuskattua.


”Omasta mielestäni on itsekästä rajoittaa toisen elämää ja niitä asioita, jotka tekevät hänet onnelliseksi. Uskon, että ihmisen pitää olla tarpeeksi vahva ja tehdä ensin itsensä onnelliseksi, jotta voi olla parempi ihminen myös muille”
(Iiro Seppänen 2001)


JanneNimi: Janne Hartikainen
Ikä: 27
Oikea ammatti: ”myynti” AGENTTI
Perhe: maasturi, vene, moottorikelkka ja työkalupakki


Intohimoinen liitelijä, joka välkkyy ilmassa. Janne siis lentelee kamera mukana ja räpsii ilmassa valokuvia aina kun ”ohjaamo” ei ole täynnä käsiä. Janne kerää itselleen kaikkea bensiinillä toimivaa. Viihtyy myös tiimin moottoreilla kulkevan kaluston päällä sekä ruuvaamassa omaa maasturiaan. Kertoo että oppilaita on kiva opettaa!


Jukka


Nimi: Jukka Juvankoski
Henkinen ikä: 25vee (oikea 47)
Oikea ammatti: KAM


Vauhdista ja G-voimista pitävä Jukka sai vuonna 1988 laskuvarjohyppääjän lupakirjan. Vuonna 1997 tuli kuvioon varjoliitäminen ja vuonna 2000 moottorikelpuutus varjoliitimeen. Vaikka enimmäkseen Jukka lentää moottoroidulla varjoliitimellä, niin hän yrittää mahdollisuuksien mukaan lentää myös ultrekevyt ”lentokoneella” ja purjekoneella.


paper helppaperhelpers

research paper editing buy a custom essay college papers for sale essay service buy custom essays online assignment writing service writing a paper write my paper for me writing help online buy essay online safe research essay outline order research paper writing college essays help me with my essay paper writer custom essay writing college paper writing service assignment editor