Loading

Etusivu

best papers writingterm papersbonus ohne einzahlung casinohow to mine zcashOne life, live iT!


Acro, eli taitovarjoliito on joskus kuin panssarivaunulla runttailua, mutta yhtä paljon se on kirurgin millimetrin tarkkoja liikkeitä. Se on sydämen sykettä, keskittymistä, täydellistä ajoitusta, nautintoa, intohimoa, jännitystä, hyviä ystäviä ja ennen kaikkea elämäntapa sekä kaksi jarrukahvaa.Varjoliito ja acro koukuttaa, vie mukanaan ja lopulta se on mielessä enemmän kuin mikään muu. Lopulta koko perhe on osa sitä ja elää sen ympärillä nauttien tästä yhdestä ilmailun näyttävimmistä lajeista.


Suomessa X-Pilot Flying Cowboys pilotit ovat edelläkävijöitä omassa lajissaan ja tämän takia viettävät suuren osan vuodesta jalat irti maasta. Ryhmän voi nähdä Suomen tai ulkomaiden lentopaikoilla, hyppäämässä ulos kuuma-ilmapallosta tai festareilla ja näytöksissä kieppumassa ilmassa oranssin savun kanssa.


Acro tiimin jäsenet voidaan myös nähdä kouluttamassa varjoliidon perus- ja tandemkursseilla.


Tätä me teemme! Tutustu, tule mukaan ja lennä kanssamme! Varjoliito on mukavaa!

research paper editing buy a custom essay college papers for sale essay service buy custom essays online assignment writing service writing a paper write my paper for me writing help online buy essay online safe research essay outline order research paper writing college essays help me with my essay paper writer custom essay writing college paper writing service assignment editor